Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@10:25:14 GMT

روایتی از همکاری داود رشیدی و علی حاتمی در «حسن کچل»

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۷۷۶۲

ساعت 24- احترام برومند در بزرگداشتی که همزمان با سالروز تولد زنده یاد «علی حاتمی» برگزار شد، ‌ خاطراتی را از همکاری داود رشیدی و علی حاتمی در نمایش حسن کچل تعریف کرد.

به گزارش روابط عمومی این رویداد، برگزاری مراسم زادروز زنده‌یاد علی حاتمی با حضور احترام برومند و شهرام کرمی مدیرکل‌ هنرهای نمایشی پیش از اجرای نمایش «قصه مردی که مو نداشت»، در پردیس تئاتر شهرزاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شامگاه چهارشنبه ۲۳ مرداد و همزمان با زادروز علی حاتمی، گروه نمایش «قصه مردی که مو نداشت» به کارگردانی مصطفی کشتگر که برداشتی از نمایشنامه «حسن کچل» علی حاتمی است، مراسم بزرگداشتی صمیمانه را به یاد این هنرمند فقید برگزار کردند.

در این مراسم احترام برومند به بیان خاطراتی از آشنایی خود با علی حاتمی پرداخت و گفت: زنده‌یاد حاتمی از دانشجویان همسرم داود رشیدی بود و من برای اولین بار او را درمنزل‌مان ملاقات کردم که در همان دیدار نمایشنامه «حسن کچل» را برای من و داود رشیدی خواند. پس از آن آقای رشیدی تصمیم گرفت که این نمایشنامه را روی صحنه ببرد.

وی یادآور شد: شاید خیلی‌ها ندانند که نمایشنامه «حسن کچل» علی حاتمی برای اولین بار در سال ۴۸ و با کارگردانی داود رشیدی روی صحنه رفت. در آن اجرا هنرمندان فقیدی همچون پرویز فنی‌زاده و اسماعیل داورفر به ایفای نقش می‌پرداختند.

برومند در ادامه سخنان خود گفت: در آن زمان برخی می‌گفتند که آقای رشیدی که نمایشنامه‌های خارجی اجرا می‌کند نباید به سراغ اجرای نمایش ایرانی برود ولی او دوست داشت که نمایشنامه دانشجوی خود را اجرا کند و اتفاقا اجرای بسیاری خوبی هم شد. بعد از اجرای نمایش «حسن کچل» بود که حاتمی تصمیم گرفت فیلم آن را هم بسازد.

برومند با اشاره به اینکه حاتمی هنرمندی منحصر به فرد و بسیار خلاق بود، افزود: خلاقیت و توانایی علی حاتمی حد و مرزی نداشت ولی متأسفانه خیلی زود از میان ما رفت. او در سینما آثار درخشانی را رقم زد که منحصر به فرد است.

در ادامه شهرام کرمی - مدیرکل هنرهای نمایشی - نیز با اشاره به اینکه علی حاتمی در ابتدا در زمینه نمایشنامه نویسی فعالیت می‌کرد و بعد از آن به سراغ سینما رفت، تأکید کرد: ویژگی آثار زنده‌یاد حاتمی پرداختن به شخصیت و داستان ایرانی است؛ چیزی که این روزها کمتر شاهد آن هستیم.

این نمایش هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به صحنه می‌رود و بازیگرانش به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: شیوا بافهم، امیر بشیره‌نژاد، رامین دلفانی، حامد شریف‌پور، حامد مقدسی، وحید منافی و کامران هوشمندیان.
نگین لاجوری تهیه‌کننده هادی حدادی، فرهاد دلشادی، احسان بسی‌خواسته و فرزام شاد زی‌نواز گروه موسیقی، آرمین اقراری مجری طرح و مدیرتولید، فرید بیرقی سرمایه‌گذار، نغمه لاجوردی دستیار کارگردان، «PLAY + PAUSE STUDIO» ساخت تیزر، رامین برجی تصویرسازی انیمیشن، جواد خدابخش انیماتور، نگار امیدعلی طراح چهره‌پردازی، مهدی آشنا عکاس، مصطفی کشتگر طراح صحنه و لباس، رضا خضرایی طراح نور و محمد کرمی و آرمان علی‌رضایی مدیر صحنه نمایش «قصه مردی که مو نداشت» هستند.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: داود رشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «بیرون‌پشتِ‌در» به نویسندگی محمد رحمانیان‌ثابت و کارگردانی پرهام خاکزاد با تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، از ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سالن قشقایی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

سجاد میر، بازیگر نمایش «آنتیگونه» و ناهید عساکره، بازیگر نمایش «صد در صد مرده» که هر دو اجرا از نمایش‌های موفق سال ۱۴۰۲ بودند، در این پروژه به‌عنوان دو بازیگر نقش اصلی به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین سعید گیلاسی، فربد صدیقی، علیرضا دماوندی و مهدی حبیبی بازیگران مکمل این اثر نمایشی هستند.

سجاد افشاریان تهیه‌کننده این نمایش نزدیک به یک دهه با ایجاد کمپانی تئاتر جوانان، نسل جوان تئاتر ایران را حمایت مى‌کند.

این پروژه پنجمین همکاری پرهام خاکزاد با افشاریان در حوزه تئاتر است.

علی مشکین مقدم، عرفان بیگی (گروه کارگردانی)، فرشاد نصیری (طراح نور)، آروین فلاح (آهنگساز)، کارگاه هیولاسازی (صحنه و لباس)، نسترن حسنی (دستیار صحنه و لباس)، رضا حسینی (مربی حرکات شعبده)، سهیل فلاح، علیرضا قاسمی (تیزر و موشن‌گرافی)، سهیل فلاح (طراح گرافیک و پوستر)، سجاد تیموری (لوگوتایپ)، امیر قالیچی-تئاترباز‌ها (روابط عمومی)، امیرحسین میرزائی (مدیر تبلیغات)، علیرضا قاسمی (تصویربردار)، امیرحسین میرزائی (عکاس) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) عواملی هستند که خاکزاد را در «بیرون‌پشتِ‌در» همراهی می‌کنند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی هم‌اکنون می‌توانند از سایت تیوال و گیشه تئاتر اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند
  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد