Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@16:06:07 GMT

جای خالی عروسک دست ساز در اسباب بازی کودک ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۱۷۴۳

جای خالی عروسک دست ساز در اسباب بازی کودک ایرانی

موسس برند آلمیلا می گوید مردم هنوز از دشواری و زمانبر بودن تولید عروسک های دست ساز آگاه نیستند و آن ها را با محصولات کارخانه ای مقایسه می کنند.

خبرگزاری شبستان، سرویس فرهنگی- محمد پورعلم : تاکنون چند بخش از گفتگو با «مریم قلی پور» موسس برند «آلمیلا» در شبستان منتشر شده است. قلی پور که خود در رشته زیست شناسی تحصیل کرده از حدود پنج سال قبل تصویرسازی و عروسک سازی را آغاز کرد و در طول این سال ها توانست کاراکترهای جالب توجهی خلق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشگاه تخصصی اسباب بازی که دی ماه امسال از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، فرصتی شد تا عروسک سازهایی چون قلی پور از گوشه گوشه ایران دستاورهای خود را در معرض دید و قضاوت عموم مردم قرار دهند. قلی پور که ساکن گنبد کاووس است در این سال ها عروسک هایش را از طریق شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام به فروش رسانده است. در ادامه پخش های پیشین گفتگو با قلی پور، بخش پایانی به بازخوردهای فعالیت هنرمندانه او اختصاص دارد.

 

 

در مورد بازخورد عروسک‌ها توضیح دهید.

تاکنون استقبال خیلی خوبی از عروسک ها شده است و کامنت های امیدوارکننده ای دریافت کرده ام. اما آن چه در این میان جالب توجه است استقبال بزرگسالان از عروسک هاست. این که بچه ها این عروسک ها را دوست داشته باشند طبیعی است اما واکنش بزرگترها به عروسک ها برایم شگفت انگیز بوده است.

به طور مثال روباه شازده یا الفی و حتی حسن‌کچل بازخوردهای جالب توجهی در میان بزرگسالان دریافت کرده اند. من حسن‌کچل را بیشتر برای بچه‌ها ساختم اما آدم بزرگ‌ها هم خیلی دوستش دارند و با آن ارتباط برقرار می کنند.

 

 

چه وجوهی از عروسک ها بیشتر مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است؟

به نظرم هم خودکاراکتر برای‌شان دوست‌داشتنی است و هم آن تصویرسازی که دارد. یعنی فرمی که ساخته شده برای‌شان خیلی جذاب است. از سوی دیگر تمیز بودن کار و دوخت ظریف آن هم جلب توجه می کند. مثل سر کاراکتر حسن کچل که با دوخت دقیق به دست آمده است.

 

واقعیت این است که من در دوخت حساسیتی فوق‌العاده به خرج می دهم و همه تلاشم را به کار می‌بندم تا کیفیت کار خوب باشد.  

 

 

کامنت‌های منفی چه طور؟ آیا با چنین واکنش هایی روبرو شده اید؟

کامنت‌های منفی درباره عروسک های من، بیشتر مربوط به قیمت کارهاست. به نظرم مردم هنوز از دشواری و زمانبر بودن کار دست آگاه نیستند و آن را با محصولات کارخانه ای مقایسه می کنند. مثلا بارها شده از من پرسیده اند چرا عروسک سایز کوچک این قدر گران است؟ در حالی که باید توجه داشت هرچه سایز عروسک کوچک تر می شود دشواری دوخت آن بیشتر می شود.

 

البته این امر تا حدی طبیعی است چراکه اطراف ما از عروسک های کارخانه ای پر شده است، اما به هر صورت باید ذهنیت عمومی درباره عروسک های دست ساز اصلاح شود.

 

 

قیمت عروسک حسن‌کچل را در نمایشگاه اسباب بازی چه قدر در نظر گرفتید؟

حسن‌کچل را ۷۲ هزار تومان گذاشته‌ام برای فروش.

 

 

درست کردن یک عروسک از صفر تا صد چه قدر زمان می برد؟

اگر پیوسته حساب کنیم، حدود هفت ساعت زمان می برد اما در واقعیت امکان فعالیت پیوسته وجود ندارد، چرا که کار مراحل مختلفی دارد. در ابتدا باید الگوها را دربیاوریم و بعد آن ها را برش بزنیم. سپس وارد مرحله دوخت می شویم و پس از آن نوبت به پرکردن عروسک می رسد که بسیار مهم و حساس است. وقتی بدن کامل شد به سراغ سر و اجزای صورت می رویم و پس از آن لباس عروسک که نهایی شده پوشانده می شود و کوک می خورد تا کاملا بر تن او بنشیند و ثابت شود.

 

 

با این روش، چند عروسک به نمایشگاه اسباب بازی آوردید؟

برای نمایشگاه حدودا ۴۰ عروسک آماده کردم.

 

 

در حال حاضر ساختار فعالیت شما چگونه است؟ چند نفر مشغول کار هستند؟

فعلا یک شرکت یک نفره‌ام؛ گرچه مادرم در تهیه لباس عروسک ها و بافت آن ها نقش مهمی ایفا می کند تا بتوانم سفارش ها را به موقع تحویل دهم. البته همان طور که پیشتر گفتم در تلاش برای آموزش علاقه مندان و گسترش کار هستم.

 

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: عروسک عروسک ها اسباب بازی کارخانه ای حسن کچل جالب توجه قلی پور دست ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این کتاب به نویسندگی پرویز امینی درباره دوران کودکی نقاش برجسته ایرانی سید علی‌اکبر صنعتی و فراز و نشیب‌هایی است که در دوران دوری از خانواده با او همراه بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «در بچگی ذوق نقاشی در من سرشار بود، به نحوی که تمام دیوار‌ها را با نقاشی‌های خودم سیاه می‌کردم و این جوشش غریب باعث می‌شد که حتی در سر کلاس‌های درس به جای گوش کردن به درس‌ها، به نقاشی از صورت معلمان بپردازم و برای همین هم همیشه تنبیه می‌شدم.»

مجموعه کودکی نامداران در قالب ۱۰ عنوان کتاب به شیوه اول شخص و از زبان شخصیت اصلی به کودکی چهره‌های نامدار ایرانی در حوزه‌های مختلف می‌پردازد و شامل داستان‌هایی است که با شخصیت‌پردازی مناسب و تصویرسازی جذاب، نوجوانان را به فضای زندگی این چهره‌ها در قرن گذشته نزدیک می‌کند.

در پشت جلد مجموعه «کودکی نامداران» آمده است: «هر کودک ایرانی، از نامداران آینده ایران است. هر کودک ایرانی پرچم‌دار هویت ملی ایران است. هر کودک ایرانی اعتماد به نفس ملی ایران است و کودکی نامداران، آینده درخشان کودکان ایران است.»

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • جشن قهرمانی در ورزشگاه خالی از تماشاگر؛ مخالفت خاویر تباس با تغییر زمان دیدار رئال مادرید و کادیز
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • استقبال از طرح دوخت رایگان چادر در پرند چشم‌گیر است
  • کارگاه اموزشی هنرمند ایرانی در قزاقستان
  • جای خالی مهدی‌پور احساس نشد!